Az alábbiakban olyan hímzőgépeket és hímzőgép hálózatokat ajánlunk a figyelmébe, amelyek alkalmasak a nagy szériás (több ezer darabos) munkák gyors és precíz legyártására a lehető legkisebb önköltség mellett.

Az összetett hálózatok kedvezményes árairól érdeklődjön munkatárunknál


Happy SRX network

Happy hímzőgép hálózat
Ezzel a kombinációval az iparban felmerülő munkák teljes spektrumát le tudja fedni. Könnyedén megbírkózik a különlegesen nagy méretű hímzésekkel (1200mm x 400mm), a nagy darabszámú, de változatos  megrendelésekkel. A hálózat elemei vezeték nélkül kommunikálnak egymással, így működtetésük, felügyeletük teljes összhangban is történhet.
Ez a komplett rendszer a nagy szériás munkák hímzése közben ideális a kiegészítő munkák elvégzésére, így a baseball sapkák, csizmák, cipők, nadrágszárak hímzésére, miközben különlegesen nagy területű mintákat készít zászlókra, függönyökre, terítőkre... ezáltal teljeskörű termékpalettát tud biztosítani a megrendelői számára a legkisebb, egyedi mintáktól kezdve az extra nagy méretű, nagy szériás munkákig.
Happy HCD2 15N5

Happy HCD2

Ha fontos a nagy sebesség mellett a termelékenység, rugalmasság és óriási mintaterület, akkor professzionális megoldás a legnagyobb teljesítményű hímzőgépek hálózata.
Ötvözi a többfejes gépek termelékenységét az egyfejes gépek rugalmasságával.
Vezeték nélkül kommunikálnak a hálózatban résztvevő gépek, így többfejes gépként is használható.
Telepítése egyszerű, nem igényel egybefüggő, nagy teret, hanem akár külön helyiségekben is telepíthetők.
Mindig alkalmazkodni tud a megrendelések változásához, így a maxmiálisat hozhatja ki vállalkozásából.

Happy HCR3 1506 + Happy HCS2 1201

Happy embroidery machine
A nagy szériás termelés kiválló kiegészítője egy kompakt egyfejes ipari hímzőgép.
Ezzel a megoldással rugalmasabbá teheti a termelést, a nagy darabszámú gyártással párhuzamosan, egyedi munkákat, bemutató darabokat is készíthet, illetve remekül kegészítheti a termelést.